Reflecting business ethos


Entertainment Sector

Basingstoke

18,000 Sq ft

Entertainment Sector

Basingstoke

18,000 Sq ft

Entertainment Sector

Basingstoke

18,000 Sq ft

Entertainment Sector

Basingstoke

18,000 Sq ft

Entertainment Sector

Basingstoke

18,000 Sq ft

Entertainment Sector

Basingstoke

18,000 Sq ft

Client


Entertainment Sector

Location


Basingstoke

Sq Ft


18,000

The key driver for the move to new accommodation in Basingstoke was the formation of a new team along with the need for extra space for training and public facing requirements. The move included major CAT A works to a building constructed in the 1990s. The relocation was seen as a good opportunity to reflect the business core beliefs and principles into the design of the working environment.


Project Summary


The 12-week programme included CAT A works (mechanical and electrical, refurbishment of public areas and roof repairs) along with light touch refurbishment to the reception area including a new reception desk and feature lighting. The Ground Floor houses a large townhall area with kitchen facilities, offering a range of social seating. The First Floor mainly set to teams of workstations around a central breakout meeting space under the feature roof light with meeting facilities to both floors. A total transformation to provide a light and bright, colourful working environment with scope for future expansion. The business now has solutions for promoting employee collaboration, project working and focused work. Visually strong branding and key ethos messages are seen throughout the design.

back to


All Case Studies

Next Case Study


Bovis West Malling

West Malling

15,000 Sq ft